Recension

Ett detaljerat & oberoende omdöme av Skilling

handla råvaror med skilling
Vill Du veta vad oberoende professionella råvaruhandlare tycker om Skilling? Läs vidare, här ges en komplett recension med råvarufokus från några som testat sajten.

9,4 / 10 stjärnor. (Varför? Läs vidare nedan..)

Innan Du börjar råvaruhandel med Skilling

Här kommer några viktiga punkter som Råvaror.se valt att belysa innan Du börjar handla med råvaror genom Skilling.

Insättningsalternativ: Skilling är först inom råvaruhandel med BankID. Men även om du bara vill handla generellt, lite alla möjliga instrument, så går det att verifiera ditt konto och komma igång på ett säkert vis med hjälp av BankID. På så vi så kan du verifiera handelskontot på bara 30 sekunder. Förutom BankID så går det även bra att sätta in pengar med debitkort, genom banköverföring, Neteller eller Skrill. Om du väljer kortbetalning så kan du vara igång med råvaruhandel på några minuter, även om BankID är ännu snabbare och hjälper dig med kontoverifiering också.

Nerladdning av mjukvara? Nej, ingen mjukvara behöver eller kan laddas ner från Skilling’s Trading Plattform. Men det onlinebaserade systemet fungerar utmärkt både på dator, surfplatta och mobil. Aldrig tidigare har vi sett ett så lättanvänt system. Du kan handla med guld, silver och olja helt utan att ladda ner någon mjukvara. Samt givetvis massvis av aktier och valutor.

Handla råvaror genom Skilling?

Råvaror och övriga instrument: Skilling har ett fullgott utbud av råvaror, speciellt för oljepar. Du kan handla både Brent crude och WTI olja. Båda dessa alternativ kan handlas från London eller USA. Spreadsen är tajta och analysverktygen är utmärkta på Skilling, så prova signa upp idag! Förutom olja så finns det gott om alternativa tillgångar, såsom guld, silver och naturgas. Det går att blanka aktier på Skilling med 5x belåning. Så ifall du tror att Tesla ska gå ner en dag, så kan du satsa 10 000 kr på det och med 5:1 i belåningsgrad, så har du effektivt investerat 50 000 kr. Går aktien ner 5% en dag, så har du tjänat 2500 kr i detta exempel.

Sajten erbjuder väldigt låg spread och har även ett fullgott utbud av valutapar och aktieindex. Kan det bli bättre? Förslagsvis testar du handla någon råvara via ett demo konto innan du kommer igång på riktigt.

Exekutering av råvaror: Skilling har en plattform som exekuterar råvaror på en 10-dels sekund. Med ett klick så kan du handla råvaror. Stor flexibilitet erbjuds där du kan ändra utseende, grafer och råvaror att handla med.

Spread (köp- och säljkurser): Från 4 pips spread på olja (cruide oil), eller $0.07 för silver, medan spreaden för guld är $0.7.

Support: Det finns 24-timmars support och du kan kontakta Skilling via telefon eller live chat. Det erbjuds också utbildning av klienter, så du kan bli bättre på att handla råvaror. Dessa kurser kan först erhållas då du signat upp som kund och aktiverats.

Resurser (tool, charts): Några av marknadens ledande resurser för råvaru-traders finns i form av avancerade charts, tekniska indikatorer och möjligheter att skräddarsy din plattform. Skilling tillhandahåller även automatiska trading robots för valuta och råvaror.

Vad får Du som kund hos Skilling?

Ett stort spektrum av råvaror erbjuds, såsom guld, silver, olja, bomull, vete, naturgas och socker. Du kan även handla med större globala aktieindex och hela 49 valutapar.

Belåning: Du kan belåna dina råvarupositioner upp till 20:1 ggr hos Skilling. Vi rekommenderar dock att du kör 10x belåning för att minimera risken i dina råvarupositionen då marknaderna rör sig snabbt.

Marknadsanalyser: Gratis analyser tillhandahålls av Skilling på en daglig basis.

Om Skilling

Finansiell säkerhet: CommerzBank i Frankfurt, en av de ledande bankerna i Tyskland, är ansvarig och säkrar alla pengar som deponeras hos Skilling.

Mjukvara och grafik hos Skilling

De flesta råvaru-traders gillar Skilling’s flexibla och snabba multiplattform. Det är enkel att jobba med den och du kan välja mellan en stor rad råvaror, valutor och aktieindex att handla med, allt från samma plattform.

Andra namn på Skilling

Skilling har inga andra namn men hette tidigare.

>> Gå vidare till Skilling hemsida
>> Läs om andra råvarumäklare