Skilling ändrar reglerna för aktie- och råvaruhandel

Inlägget publicerat: 2019-05-22 19:29:07

Skilling är en ny broker som lanserades på marknaden 2019. Mäklaren erbjuder handel med de många av de största och vanligaste råvarorna till rättvisa spreads. Bolaget som ligger bakom skapandet av Skilling hade en tydlig målsättning – att skapa marknadens enklaste tjänst.

Handla råvaror hos Skilling

Vi kan med lätthet konstatera att bolaget lyckats uppnå sitt mål. Skilling har marknadens överlägset snabbaste registreringsprocess och den egenutvecklade plattformen är bland det enklaste och tydligaste vi sett. Du kan skapa ett konto på 10 sekunder och få tillgång till ett demokonto. På så sätt kan du prova plattformen och tjänsten innan du gör din första insättning. Sedan behöver du dock verifiera kontot, och det är en process som ofta är krångligt hos broker Men inte hos Skilling, här verifierar du ditt konto med hjälp av ditt personliga BankIDsnabbt, säkert och enkelt. Kom igång med Skilling idag! handla råvaror med skilling

Sajten finns tillgänglig på svenska vilket är en stor fördel när det kommer till trading med råvaror och valuta. Skilling erbjuder en snygg och behändig användarpanel på en handelsplattform som bolaget har skapat självt. En av de som har skapat brokern är Googles f.d. Sverigechef, därför har Skilling också visat sig vara lika enkelt och snabbt som sökmotorn. Vi ger de ett stort plus i kanten för enkelheten och tydligheten.

Alla brokers behöver en licens för att kunna erbjuda tjänsten på ett lagligt vis. Skilling har införskaffat två stycken sådana, ena från SySEC på Cypern och den andra är en EU reglerad licens. Du kan därför handla säkert hos Skilling och dina pengar är skyddade på ett separat konto, allt för din egen säkerhet.

Marknadens enklaste plattform erbjuder givetvis också enkla alternativ för att sköta alla ekonomiska transaktioner. Betalningar och uttag kan göras med VISA och Mastercard, men även med e-wallets som Skrill, Neteller och Trustly. Framför allt Trustly i samband med ditt BankID skapar den snabbaste och säkraste metoden för att sköta betalningar för trading med råvaror, aktier och allt annat.

Skulle du behöva assistans med något så erbjuder branschens enklaste broker givetvis också en enkel hjälpavdelning. Supporten håller öppet mellan 08:00 och 21:00 under hela arbetsveckan. Du når chatten enklast via en live chat men du kan givetvis också skicka ett email.

Finansiella verktyg och kostnader hos Skilling

Vi hade gärna sett ett lite större utbud av finansiella instrument. Skilling har fokuserat på att skapa marknadens enklaste tjänst, vilket de verkligen har lyckats med. I framtiden hoppas vi även att väljer att utöka sitt utbud.

Vill du handla råvaror så inkluderar utbudet Guld (XAU), Silver (XAG), olja (WTI), Olja (Brent) samt Naturgas (NG).

För forex trading erbjuds det cirka 40 olika valutapar med en god mix av majors, minors och exotiska valutor. Det är i klass med många av de bästa valutamäklarna.

Kryptovalutor är återigen ett populärt ämne och hos Skilling erbjuds det 5 kryptovalutor. Det är Bitcoin (BTC) samt Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) och Ripple (XRP).

Det erbjuds nästan 20 olika index och även ett utbud av aktier, men långt ifrån samma utbud som finns hos de största mäklarna i branschen. Det finns med andra ord saker som Skilling kan förbättra, men denna nya mäklare har verkligen förändrat branschen för det bättre. Nu är det upp till deras konkurrenter att koppla på och försöka skapa något lika enkelt, säkert och professionellt, annars blir nog Skilling en av de allra mest populära mäklarna för råvaruhandel väldigt fort. Redo att prova på en gång? Registrera dig på Skilling nu!

Comments are closed.